Friday, 3 February 2012

Lelaki Kantoi Beronani Di Tempat Awam Dikejarkan Ke Hospital
Empat anggota SAR Hongkong menghabiskan 4 jam di sebuah taman untuk membebaskan zakar seorang lelaki yang tersangkut di salah satu lubang bangku di taman Lantian, Hongkong–China.

Dari pengakuan lelaki malang tersebut, zakar nya menjadi tersepit dan tidak boleh dia lepaskan ketika dia menggunakan lubang besi di bangku taman tersebut untuk melakukan onani. lelaki bernama Le Xing, 41 tahun, tersebut dikatakan seorang lelaki yang kurang sihat mentalnya dan mengidap kelainan seks.

Lubang besi pada bangku tersebut kecil tetapi Le Xing memaksa zakarnya masuk kedalam lubang tersebut untuk melepaskan hasrat berahinya. Tetapi ketika zakarnya menjadi tegang dan membesar dia menjadi panik sebab dia tidak boleh mengeluarkannya dari lubang tersebut. Akhirnya Le Xing menelefon polis meminta pertolongan.

Untuk mengeluarkan zakar lelaki tersebut, anggota SAR terpaksa membawa Le Xing bersama dengan bangku besi sepanjang 2.5 meter tersebut ke klinik (gambar atas). Doktor mengatakan bahwa lelaki tersebut sangat beruntung sebab zakar nya masih sihat ketika dikeluarkan dari sepitan besi tersebut.

Para fotografi dalam foto yang mereka buat di surat kabar-surat kabar berbahasa China menunjukkan para petugas SAR ini membawa Le Xiang bersama logam tertutup dengan selimut merah.

No comments:

Post a Comment