Saturday, 4 February 2012

Guru ditangkap selepas adakan hubungan seks dengan pelajarnya didalam kereta

Teacher Ashley Blumenshine, 27

Seorang guru 27 tahun telah ditangkap atas tuduhan berkaitan seks dengan salah satu pelajarnya sendiri

Pelajar yang berusia 16 tahun itu mengaku kepada polis dia ada mempunyai hubungan dengan guru itu dan pihak polis percaya hubungan itu telah berlaku lebih daripada sebulan.Mereka ditangkap ketika berada didalam kereta.


Illinois Kohl's store

Ashley Blumenshine ditangkap di belakang sebuah department store di Plainfield, Illinois, selepas polis menangkapnya di dalam kereta dengan pelajar itu. Guru Ashley Blumenshine, 27, ditemui di dalam kereta dengan seorang pelajar 16 tahun yang dipercayai telah melakukan hubungan seks. Polis percaya bahawa mereka telah melakukan hubungan seks sebelum petugas tiba.


Plainfield North High School 

Guru sekolah menengah sedang di dalam tahanan dituduh berhubungan seks dengan pelajar. Peguam nya mengatakan dia tidak bersalah.

Dia mengajar tari dan pendidikan fizikal di Plainfield North High School selama empat tahun dan dikenali untuk populariti nya. Anak murid itu adalah junior di sekolah. Pasangan itu dijumpai dalam kereta di tempat parking di sebuah kedai Kohl's Illinois


Blumenshine mengatakan kepada polis dia tahu remaja itu adalah seorang pelajar di Plainfield North High School, di mana dia telah menjadi guru tari dan sukan selama empat tahun .

"Orang di belakang separuh telanjang," kata Ketua Polis Plainfield William Doster.

Polisi melihat ada dua kenderaan di parking jauh dari kedai dan kenderaan lain Salah satunya adalah kosong dan salah satu kenderaan itu ada orang.Mereka melihat Blumenshine berada di kerusi pemandu dengan remaja itu di belakang.

Pembantu Will County Negara Jaksa Maria Fillipitch mengatakan kedua-duanya mengaku bahawa mereka baru saja melakukan hubungan seks.Kondom diambil sebagai bukti dari kenderaan.

Kes gangguan jenayah seksual adalah jenayah yang membolehkan pesalah dihukum 3-7 tahun penjara. Blumenshine tidak berkahwin dan, peguam nya mengatakan, tidak mempunyai sejarah jenayah

No comments:

Post a Comment