Sunday, 19 February 2012

19 Blogger Wanita Yang Cantik Di Malaysia





Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah



Bella Dela Rosa - bella dela rossa



Amirah Filzah - mirafilzah


Balqis Bahari - balqis bahari...


Nathrah/CaMca Dan Garfu - blog tenet-tenet




Fatin Liyana - Fatin Liyana



Linda Roslan - lynda roslan


Sarazaqea - . Sarazaqea .


Syie Mazlan - GinCoMerahJambu





Hanis Zalikha - Hanis Zalikha





Shafinatul - fyna here!


MisSyuha - PuteriHati




Liyana Mardiana - Skema itu HOT
(Inilah dia blogger paling HOT abad ini. Yana, you lagi HOT meleHOT kalau pakai macam ni taw!)


Zafirah Hanis - BITS OF BEADS


Yuyu Zulaikha - Yuyu Zulaikha



Nazneen Najib - .NazneenNajib.


Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha.

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je kan yang suka stalk blog diorang. Ngee...


Sumber


Premium Video : Pelajar Perempuan Gaduh Dalam Tandas !

18 comments:

  1. best ke dorang tu?? bukan walli Allah.. dijamin syurga ke kalau minat dorang?? AstaghfirullahalAzhim... tak perlulah taksub sangat dengan orang2 yang sebegitu... bukankah idola kita dah cukup sempurna, Junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W... Jom Salawat...

    ReplyDelete
  2. alaaaa, kenapa maria elena takde?? :D
    she's gorgeous and awesome! :D

    ReplyDelete
  3. nuru badiah lai,cik epal,maria elena xde ke? diaog g hot rasanya...yg sy kenal dua je yuyu and kak fatin suhana and FL.

    ReplyDelete
  4. err sy tak tersenarai ke? kah3

    ReplyDelete
  5. Patut nya Lyssa Faizureen tersenarai ! ;) Sape sokong ?? :D

    ReplyDelete
  6. i minat hanis zalikha!

    feel free to visit us at http://thepuffyclouds.blogspot.com. we are selling bags below RM 50. do come ^.^

    or find us on FB : The Puffy Clouds

    ReplyDelete
  7. maria elena paling gorgeous diantara blogger..tp tak tersenarai pulak...

    ReplyDelete
  8. 19 pelacur perhatian, 1 lelaki sunyi inginkan kekasih. sambil tu buat modal melancap

    ReplyDelete
  9. dapat promosi percuma la blogger2 tu ye.....kalau nak buat blog bisnes visit my blog k...http://Lproblog.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete
  10. tangkap muat jer neh..ramei lg...uhhuhuuh...

    ReplyDelete
  11. okay, this is interesting.
    to admin, kenapa komen saya sblm kena delete eh?
    rasanya saya cuma mintak benda yg simple je..huhu
    xsangka ada jugak yg copy paste entri sampai ayat dia pun sama sebijik2 & u are the one...gambar tu xkesah la, bukan saya punya pun tp ayat tu tolong DELETE. takkan nak buat ayat sendiri pn xmampu kan...blogger hebat ni, malu ler...ngeh3

    ReplyDelete
  12. nk promote blog membe kit..dia br wt kot.. http://akuyangcukmot.blogspot.com/ follow la..^_^

    ReplyDelete
  13. how about irine nadia marcello?

    ReplyDelete
  14. wow mereka memang hot


    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. mmm gadis bertudung buat aku stim23 February 2012 at 07:42

    FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  16. MARIA ELENA takdeeee?? Ni nak marah nii.. Ahhakk!!! Hehe~~~ ;)

    ReplyDelete