Sunday, 4 December 2011

Anda boleh dera model sepuas-puasnya dengan beberapa bayaran


Terungkap di internet DENGAN beberapa bayaran anda boleh mendera model perempuan sepuasnya .

Dengan membayar beberapa jumlah wang penderaan model perempuan seperti apapun diperbolehkan.Di Nanjing, di tempat seperti ini, di mana semua yang perlu anda lakukan adalah membayar beberapa jumlah wang untuk memasuki ruang peribadi di mana anda boleh mengikat dan bahkan "menghukum" satu atau beberapa model wanita yang anda sewa.

Awalnya, wartawan ini tidak percaya adanya tempat seperti ini, tetapi melalui bantuan orang dalam, dan melalui 3 bulan penyelidikan dengan menyamar, "studio" ini secara bertahap diperkenalkan, tempat ini boeh juga ditemukan.

Orang yang terpapar [di penjara bawah tanah] mengatakan selalu memiliki mimpi buruk setelah mengikuti dalam kegiatan ini.

Hal ini berasal dari sebuah pengalaman nyata. Sebelum Festival Musim Semi, seorang fotografer, Jin Shao menerima undangan misteri dari seorang teman. "Bawa kamera anda besok ke studio untuk foto model profesional."

Jin Shao nyaris tidak boleh menahan kegembiraannya setelah mendengar apa yang dikatakan temannya. "Penggemar seperti kita jarang memiliki kesempatan untuk memotret di studio, apalagi dengan model profesional."

Keesokan harinya, Shao Jin tiba di salon fotografi di Changjiang Road Guyi Corridor seperti yang diminta. Saat itu di sini, di ruang bawah tanah yang agak gelap, mereka melihat adegan-mimpi buruk seperti itu dilakukan sehari-hari. Untuk mengizinkan wartawan ini memahami cerita orang dalam ini, Jin Shao sekali lagi memasuki studio foto ini. Tangga ke ruang bawah tanah tersebut tidak panjang, tapi perlu waktu lama bagi Jin Shao untuk berjalan, pengalaman tahun lalu masih mengganggunya.

"Benar dari awal, aku merasa tempat ini tidak seperti studio lainnya, dengan semua orang yang begitu misteri." Jin Shao dan reporter ini ke studio bawah tanah ini bersama-sama. Di bawah lampu remang-remang, wartawan ini menemukan bahawa studio ini dengan bahagian depan yang kecil benar-benar menyembunyikan sesuatu yang lebih besar, sebuah ruang 500 meter persegi dibahagikan menjadi banyak bilik.

Melalui pengenalan dan penjelasan sebelumnya Shao Jin, seorang manager yang menamakan dirinya "Da Jin [Emas Besar]" muncul dan dia mulai memperkenalkan bisnis ini kepada wartawan. "Kami memiliki dua studio profesional, plus area kerja anggota dan empat ruang perbincangan.

Anda dapat meneliti sebelum memilih model, dan kami memiliki keduanya model telanjang dan model terikat "Harga untuk sebuah studio profesional dengan model selama dua jam akan dikenakan dan anggota mendapatkan keuntungan / diskaun."

Manager mengatakan "selama tidak ada yang mati, semuanya oke" Jin Shao mengatakan kepada wartawan ini di website bahawa mereka tidak pernah menghalang pelanggan dan "model" memiliki hubungan fizik, jika pelanggan memiliki permintaan lainnya, yang terbaik untuk memberitahu mereka sebelumnya.
"Selama kehidupan seseorang tidak terancam, biasanya apa saja diperbolehkan."

Bahaya BDSM

Kerana ada risiko yang terkait dalam BDSM, jika seseorang tidak berhati-hati, kematian dapat terjadi kerana sesak nafas, terutama kematian yang disebabkan oleh memiliki mulut seseorang terhalang oleh getah atau aliran darah terbatas kerana sedang terikat, yang telah terjadi berkali-kali di luar negeri. teman Shao Jin mengatakan kepada wartawan bahawa tidak ada pengawasan selama penderaan sehingga "kes pembunuhan" boleh terjadi bila masa saja.[zonamalam.blogspot.com]

No comments:

Post a Comment