Tuesday, 6 March 2012

Model Yang Cun Dari Jepun Ni Sebenarnya Berumur 44 Tahun

Ini rozita che wan versi jepun! Dan aku rasa model ni lagi bergetah dari rozita! Aku bet ramai orang jepun sana tertipu dengan usia masako mizutani. Yelah nampak macam 20-an je walhal umur dia sekarang ialah 44 tahun. Apakah rahsianya? Well, dia memperuntukkan 5 jam sehari semata-mata untuk rawatan wajah. 5 jam?? Believe it, or not~


Dan untuk pengetahuan korang model ni jugak sebenarnya seorang hot mama. Masako dah pun mempunyai seorang anak berusia 21 tahun dan masako masih lagi bergetah, mantap macam anak dara berusia 20-an. Anyway kalau perempuan yang baca blog ni nak ikut cara penjagaan wajah masako mizutani, fikir 50 kali dulu ah. Lagi lama tempoh rawatan, lagi tinggi kos rawatan cik kak! Lagi gambar :




1 comment: