Tuesday, 6 March 2012

Kalau Ditakdirkan Jodoh Anda Dengan Maria Ozawa, Macam Mana?

Aku macam tak percaya dengan beberapa sumber (yang boleh dipercayai) bila diaorang kata maria ozawa nak cari boyfriend tahun depan, quit porn job dan berkahwin bila umur masuk 30. Update ni aku dapat 3 hari lepas but still, aku masih tak percaya. Hahahh. Erk, pada yang tak tahu siapa maria ozawa ni, google la sndiri k .



Jadi untuk isi masa lapang yang ada ni, jom fikirkan something yang tak masuk akal sekejap : Kalau ditakdirkan jodoh korang dengan maria ozawa atau maria ozawa nak kat korang, boleh ke korang terima dia? Boleh ke korang lupakan segala aksi-aksi dia dalam video-video porn selama ni? Lagi 1, apa korang nak cakap kat anak korang kalau anak korang ter-google nama maria ozawa sekali keluar pic dengan video lucah maria dulu?

Haha tak tahu nak jawap apa kan? Apa-apa pun, yang pastinya memang beerat tanggungjawap lelaki yang kahwin dengan dia nanti. Serius berat. Moga-moga ada lelaki nak kat kau lah maria ozawa.

No comments:

Post a Comment