Friday, 4 November 2011

Justin Bieber Bertekad Ingin Menukar Jantinanya Menjadi Perempuan?

justin bieber
Kenal Justin Bieber? Mesti korang kenal kan..mustahil la tak kenal kot, baru-baru ni Justin Bieber muncul dengan teaser lagu terbarunya untuk Sambutan Krismas tahun ini iaitu Mistletoe. Baru beberapa minggu berada di laman YouTube, Video Lagu Mistletoe dah pun berjaya mendapat lebih daripada 27 juta views. Hebat bukan? Dan kali ni, Justin Bieber bertekad menukar jantinanya menjadi seorang budak perempuan yang cantik dan cute.

Berita JUSTIN BIEBER BERTEKAD MENUKAR JANTINANYA menjadi topik perbualan hangat di internet semalam dan beberapa laman web gosip artis Hollywood yang terkenal turut memuatkan cerita yang sama, iaitu Justin Bieber bertekad menukar jantinanya. Bagaimanakah rupa Justin Bieber jika dia meneruskan niat menukar jantina? Jom kita tengok…


justin_bieber_girl

No comments:

Post a Comment