Saturday, 12 November 2011

Gambar kontroversi Nabila Huda sedang berbikini di Pulau Tioman

Sebagai selebriti terkenal tanah air, Nabila Huda terkena tempias kritikan apabila seorang peminat secara tak sengaja memuatnaik sekeping foto yang memaparkan pelakon berkenaan dalam persalinan bikini. Foto tersebut dipercayai dirakamkan oleh peminat berkenaan apabila dia terserempak dengan Nabila Huda ketika percutiannya di Pulau Tioman sekitar pertengahan Oktober lepas.


Bagaimanapun, foto berkenaan yang sepatutnya menjadi simpanan peribadi telah disebarkan di laman sosial dan kini ia menjadi perbualan hangat di kalangan peminat industri hiburan yang mengenali Nabila Huda.

Walaupun Nabila Huda menggunakan kain skaf untuk melindungi bahagian terdedah, namun ia masih belum mampu menutup kritikan-kritikan pedas daripada orang ramai.

Beberapa hari lepas, aktres berumur 27 tahun ini telah dilemparkan dengan kontroversi hangat dimana 2 keping foto aksi liar yang disyaki melibatkan namanya dipaparkan dalam sebuah rancangan hiburan televisyen. Sehingga hari ini, Nabila Huda tidak mengeluarkan sebarang kenyataan balas berkenaan isu tersebut.

sumber: ohbulan!


Berikut merupakan berita dan gambar daripada mediamalaya.com :

Beberapa gambar Nabila Huda berbikini di Pulau Tioman telah tersebar di internet. Ia pada mulanya tersebar di laman Facebook di fanpage Nabila Huda sendiri apabila peminat dengan tidak sengaja telah memuat naik gambar ittew. Malah ada beberapa kelibat artis dilihat di situ bersama Nabila, antaranya Cico Harahap & Nita Hamzah. Di sini kami sertakan 4 gambar sahaja memandangkan yang lain tiada kaitan dengan Nabila Huda berbikini di Pulau Tioman. Lagi gambar after the jump.


Sumber http://bulanpurnama89.blogspot.com/2011/11/gambar-nabila-huda-berbikini-di-tioman.html#ixzz1dV6MaC2q

1 comment:

  1. Mcm niey kewh yg J0han Asa'ri nk jdi kan istri ?? mmg X pt0t !

    ~MENYESAL AKU SUKA KAT J0HAN .. LAST2 DPT NABILA HUDA ~

    Sakit hati betul ..

    ReplyDelete