Monday, 20 February 2012

Jururawat di penjara kerana perkosa perempuan di tandas

TRIBUNNEWS.COM - Seorang jururawat dipenjara kerana memperkosa perempuan lain di tandas di sebuah hotel di Brisbane lebih dari dua tahun lalu. Demikian diberitakan Courier Mail, Jumat (18/2/2011), dan dikutip Tribunnews.com.

Jururawat yang berasal dari Ireland ini mendapat hukuman penjara selama dua setengah tahun setelah Hakim David Reid di Pengadilan Brisbane menyatakan ini tindakan tak senonoh dan akibat alkohol mendorong jururawatt bernama Anne-Marie O'Loughlin memperkosa ibu dua anak yang berusia 32 tahun.

O'Loughlin yang berusia 24 tahun sedang berada di Australia dalam rangka percutian dan dinyatakan bersalah kerana memperkosa di Hotel Caxton, pada 29 November tahun lalu. Hakim Reid menyatakan jika O'Loughlin akan dihantar ke negaranya Ireland setelah ia dilepas dari penjara.

Dalam sidang itu dikataakan jururawat itu memaksa mencium mangsa dan kemudian meletakkan tangannya di bahagian organ sulit mangsa. Tak lama kemudian ia memasukkan jarinya ke organ genital dan anus mangsa.Premium Video : Kelibat Hantu Keluar Dari Almari !

No comments:

Post a Comment